Met ruim 500 senioren als gasten hebben de Lionsclubs Waalwijk, Loon op Zand/Udenhout en Lionsclub Drunen-Langstraat, een geweldige happening georganiseerd voor de senioren in de Langstraat. De ouderen, de meesten ouder dan 70 jaar werd een extra avond van het Proms Concert Memories & Dreams aangeboden. 
  
Commissievoorzitter Peter van Uden sprak een woord van dank aan de senioren. Zij hebben er namelijk voor gezorgd, met al hun inspanningen  in de afgelopen 60 jaar, dat de huidige generaties een aanvaardbare levensstandaard  hebben gekregen. Daarom boden de Lionsleden de senioren een fantastische avond aan met muziek, acrobatiek, drankjes en hapjes in de tot concertzaal omgebouwde Sporthal van Waalwijk. Diverse Lions leverden hand- en spandiensten met onder andere vervoer van en naar huis voor een deel van de senioren. De gehele organisatie is  goed en met veel plezier verlopen. Onze senioren gingen aan het eind van de avond zelfs in een polonaise door de zaal, waarin ook enkele rolstoelers aansloten. Een schitterend gezicht hoe deze senioren zich vermaakten. 
  
Na afloop heeft het organisatiecomité vele complimenten gekregen van onze bejaarde bezoekers. Ook de onderlinge samenwerking tussen de 3 naburige Lionsclubs is een goed ontvangen initiatief dat zeker tot een intensiever contact en nieuwe gezamenlijke vervolgacties zal gaan leiden. Na verrekening van de kosten is een bedrag van 8.000 euro door de drie Lionsclubs beschikbaar gesteld aan het Toon Hermanshuis in Waalwijk (inloophuis voor kankerpatiënten en hun naasten).