Op woensdag 15 oktober 2014 organiseerde Lions Club Drunen-Langstraat voor de tweede keer de Pubquiz. Doel van deze avond was niet alleen om de deelnemers een leuke avond te bezorgen, maar ook om geld in te zamelen voor het goede doel!

Richard van Seeters, president van de Lions Club Drunen-Langstraat: “We kunnen stellen dat het een buitengewoon succes is geweest. We zaten dicht tegen de 100 deelnemers aan. Hiermee hebben we onze verwachtingen weten te overtreffen. Na 2,5 uur spelen hadden we een groepswinnaar. Zij zijn beloond met zes kaarten voor onze Gooische Vrouwen filmavond in de Voorste Venne.” De Pubquiz vond plaats in de Waegenburgt zaal bij Party Centrum Wijnand van Delft en werd mede mogelijk gemaakt door www.Pubquiz.nl. Mensen konden zich in teams van vier tot zes personen aanmelden en betaalde € 10,- per persoon. Het Alzheimercafé in de gemeente Heusden is één van de goede doelen die de Lions Club wil ondersteunen. Lions Drunen-Langstraat reiken cheque uit aan Alzheimer Nederland. 
 
Met plezier en de nodige trots kunnen wij melden dat de Lions Drunen Langstraat het Alzheimercafé Heusden enorm hebben kunnen verblijden met een bijdrage van €800,-. De organisatie van het Alzheimercafé heeft ons laten weten enorm dankbaar te zijn voor onze Lions bijdrage en zullen het geld uiteraard op een gepaste wijze besteden bij de uitvoering van hun werkzaamheden. De reactie van het Alzheimercafé: "Enorm bedankt voor de cheque uitgereikt tijdens de Dromen Doen Heusdendag. Zoals gezegd zal de afdeling Midden-Brabant van Alzheimer Nederland dit mooie bedrag van 800 euro besteden aan  Heusden Dementievriendelijke Gemeente, een project waarin de gemeente Heusden samen met organisaties op het gebied van belangenbehartiging, zorg en welzijn ernaar streven het leven voor mensen met dementie en hun mantelzorgers leefbaar te maken. De viering van Wereld Alzheimerdag in september zal daar ook deel van uitmaken." 
 
Lions Club Drunen-Langstraat zal in het voorjaar van 2015 opnieuw de Pubquiz organiseren. Om hiervan op de hoogte te blijven volg Lions Club Drunen-Langstraat op facebook: https://www.facebook.com/lionsdrunen.langstraat.

Impressie Pubquiz avond Lions Club Drunen-Langstraat, d.d. 15-10-2014