Op woensdagavond 8 april 2015 organiseerde de Lions Club Drunen Langstraat voor de derde keer de pubquiz. Doel van deze pubquiz was niet alleen om de deelnemers een leuke avond te bezorgen, maar ook om geld in te zamelen voor Stichting Leergeld. 
Mensen konden zich in teams van vier tot zes personen aanmelden en betaalde € 10,- per persoon. 27 teams hebben meegedaan, en onder leiding van quiz master Leo Swaans werden de deelnemers uitgedaagd om te komen met de juiste antwoorden. De vragen liepen uiteen van muziek, tot wetenschap, tot reclame tunes, geschiedenis en sport. In totaal werd € 1.400,- opgehaald voor Stichting Leergeld. Deze Stichting is bedoeld voor kinderen die buitengesloten dreigen te raken, omdat hun ouders in (onverwachte) financiële problemen zijn gekomen. Zie: www.heusden.leergeld.nl 
De pubquiz vond plaats in de Voorste Venne en werd mede mogelijk gemaakt door Pubquiz.nl. De hapjes werden gesponsord door Keurslager Koen van Vught en Kaasspecialist het Koetshuys uit Drunen. Lions Club Drunen Langstraat zal in het najaar van 2015 opnieuw een pubquiz organiseren. Om hiervan op de hoogte te blijven volg Lions Club Drunen Langstraat op Facebook: https://www.facebook.com/lionsdrunen.langstraat. 
 


Winnaar team Rid-IQ-uul met Lions voorzitter Richard van Seeters 

 
Impressie pubquiz avond Lions Club Drunen Langstraat, d.d. 09-04-2015